• Vi maler lejligheder København

  Skal du have malet din lejlighed i Hovedstadsområdet?

  Så kontakt MG Maleren på 23 98 38 35. Vi maler lejligheder i København – fra Amager, over brokvartererne til Valby, Vanløse og Vangede.

  MG Maleren – vi maler lejligheder København

  MG Maleren består af malermester Henrik og 12 ansatte. Virksomheden har fysisk hovedsæde Karlslunde, men vi kører ud til hele hovedstadsområdet.

  Vi kommer selvfølgelig også ud til dig, når du skal have malet din lejlighed i København – hvad enten det er en etværelses i Nordvest eller en penthouse i Nordhavn. Vi maler lejligheder København, uanset hvor store eller små dine behov er.

  Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Maling af lejlighed
  • Maling ved fraflytning af lejlighed
  • Dekorering af vægge og lofter
  • Tapetsering
  • Renovering

  Med andre ord får du samlet alle dine behov for professionelt og grundigt malerarbejde, når du vælger MG Maleren som din malermester i København.

  VI MALER LEJLIGHEDER I KØBENHAVN – MED DINE ØNSKER I CENTRUM

  Som uddannede malere kan vi selvfølgelig male dine lofter og vægge, så de fremstår flotte og elegante. Hos MG Maleren er kvaliteten en selvfølge.

  Men en stor del af vores arbejde består også i at rådgive dig om farve- og materialevalg med afsæt i dine ønsker og visioner. Når vi maler lejligheder København, er det kunden, der bestemmer – og vi går ikke, før du er tilfreds.

  Som kunde hos os er du ikke mindst sikret en ordentlig behandling med respekt for dit hjem, ligesom du altid bliver mødt af glade malere, der brænder for din tilfredshed. Hos MG Maleren går kvalitet og kundeservice hånd i hånd.

  KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Skal du have malet din lejlighed? Søger du eventuelt en dygtig maler, der kan hjælpe med maling af flyttelejligheder? Og vil du være sikker på, at resultatet matcher dine ønsker?

  Kontakt MG Maleren på 23 98 38 35 eller via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt. Vi maler lejligheder i hele København – selvfølgelig også din.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.