Renovering af butik

Er du butiksejer og har brug for hjælp til renovering af butik? Ofte er det ikke det helt store der skal til for, at butikken kan fremstå som ny. Alligevel kan det dog virke som et uoverskueligt projekt.

Hos MG Maleren står vi klar til at hjælpe dig, med at give din butik en makeover, så du hurtigst muligt kan byde dine kunder indenfor i din nyrenoverede forretning.

Giv os et kald på tlf. 23 98 38 35, så finder vi en løsning, der passer til dig og din butik.

Hvorfor skal MG Maleren stå for din renovering af butik?

Hos MG maleren har vi årelang erfaring med malerarbejde. Derfor ved vi også, hvor stor en forskel det kan gøre for din butik at få en makeover. Sommetider glemmer man, hvad en simpel klat maling kan gøre for måden hvorpå, butikken fremstår overfor kunderne.

Hos MG maleren er vi et passioneret team, der både udfører arbejde inden for: tapetsering, dekorationsmaling, og maling af lejlighed.

Det giver os derfor også en bred erfaring, der åbner op for flere muligheder, når du skal vælge et nyt design til din butik.

Bygningsmaler

H&M i Slotsarkaderne i Hillerød fik et frisk pust maling.

Med hjælp fra MG Maleren får du:

En indbydende butik

Førstehåndsindtryk er vigtigt, når man som kunde træder ind i en butik. Derfor skal det heller ikke undervurderes, hvad en makeover eller renovering ville kunne gøre, for dig og din butik.

En butik skal gerne fremstå indbydende og lækker, så kunden føler sig godt tilpas. Det vil ikke mindst være en fordel for kunden, men også for dig der hver dag tilbringer mange timer i samme lokaler.

Fleksible aftaler der passer dig

Vi ved, at du som butiksejer i forvejen har travlt med daglige gøremål, der fylder i din hverdag. Derfor tilbyder vi også at lave din renovering af butik, når det passer ind i dit skema.

Det betyder, at vi står til rådighed i weekender, hvor din butik og økonomi godt kan holde til, at have midlertidigt lukket.

Hvis du har åbent alle dage i ugen, og ikke har mulighed for at holde midlertidigt lukket, finder vi selvfølgelig en løsning, så din butik stadig kan komme til at se skinnende og ny ud, overfor dine kunder.

Professionelle malere

Hos os er du garanteret høj faglighed, når vi udfører vores arbejde. Vi har kun passionerede og uddannede malere ansat, hvilket er din garanti for et resultat, du stolt kan vise frem til dine kunder.

Derudover, er det vigtigt for os, at humøret altid er højt, og kommunikationen god, så misforståelser undgås.

Hvornår kan man have brug for en renovering?

Det behøver ikke altid kun være grundet slid, at der er behov for en renovering af butik.

Det kan også være, at du som ejer har lyst til at prøve noget nyt. Det kunne evt. være i form af nyt moderne tapet med grafisk design.

maling af butik

Uanset hvad du har lyst til at få lavet, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske.

Der er ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille til os.

Hvis du er i tvivl eller har eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf. 23 98 38 35, så snakker vi om mulighederne for dig og din butik.

Få gode råd til, hvordan du indretter din butik her.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har besluttet, at din butik skal have makeover, er du mere end velkommen til enten at ringe på tlf. 23 98 38 35, eller sende en mail i kontaktformularen. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.