• Maling af lejlighed ved fraflytning pris

  Skal du flytte fra din lejlighed til et nyt hjem? Og er tanken om at skulle finde pensler, maling og malertape lige overvældende nok ovenpå en hård flytning?

  Så overlad malerarbejdet til MG Maleren. Vi står gerne for maling af lejlighed – til priser, der ikke vælter dit budget i en tid, hvor udgifterne i forvejen er mange. Vi maler lejligheder i København og omegn – men kører også gerne længere, hvis du har en større opgave, der kræver professionel hjælp.

  Kontakt os på tlf. 23 98 38 35, eller i kontaktformularen → hvis du har spørgsmål om maling af lejlighed ved fraflytning, pris eller noget helt tredje.

  MALING AF LEJLIGHED VED FRAFLYTNING – PRISEN FOR PROFESSIONEL UDFØRSEL BETALER SIG

  Når du skal have malet i forbindelse med en flytning, står du måske overfor dilemmaet: Skal jeg gøre det selv og spare penge, eller skal jeg få en professionel maler til at klare arbejdet?

  En flytning kan i forvejen være en dyr affære, og derfor kan tanken om at hyre et malerfirma virke som en overflødig udgift. Men det kan også blive dyrt at vælge at male selv – med mindre du allerede er en ivrig gør-det-selv-mand, der har loftsrummet fyldt til randen med maling og udstyr til at male.

  Huskelisten, når du selv skal male, er nemlig lang. For der skal mere end maling, malerrulle og pensel til, hvis du vil opnå et flot resultat. Ved maling af lejligheden ved fraflytning kan prisen derfor hurtigt blive høj.

  Udstyr til at forberede
  Først og fremmest skal du have udstyr til at forberede malerarbejdet. For eksempel vil det ofte kunne betale sig at investere i en god grundrens – især hvis du skal male i køkkenet, hvor sod og stegeos sætter sine spor på loft og vægge. En god grundrens rengør effektivt overlader – og er derfor med til at sikre et flottere resultat.

  Du har sikkert også haft billeder hængende på væggene i din lejlighed – og vil derfor også have huller i væggene. Så husk også spartelmasse og spartel til at dække huller og revner.

  Vil du være sikker på at have fuldt overblik over malingen, kan du med fordel også overveje at investere i en arbejdslampe. For uden det rette lys kan det være svært at se, om du overser områder på overfladen.

  Selvfølgelig skal du også huske afdækningsplast og afdækningspap til at dække samt malertape, så kanterne bliver helt skarpe.

  Udstyr til at male
  Udstyret til at male er selvfølgelig det vigtigste. Først og fremmest betaler det sig at investere i en malerrulle og pensler af god kvalitet. Det er dog især vigtigt, at du vælger den rigtige maling. Der er for eksempel forskel på, om du skal male paneler eller vægge.

  Desuden vil det aldrig kunne betale sig at vælge den billigste maling fra det lokale byggemarked. Du risikerer nemlig at skulle male adskillige lag for at opnå et jævnt resultat. Vælg derfor en maling i en god kvalitet.

  Udstyr er vigtigt – udførsel er alfa og omega
  Malingens kvalitet handler dog ikke kun om æstetik – men i høj grad også om økonomi. For er væggene fyldt med “helligdage” og smuttere, kan det i sidste ende betyde, at du får mindre af dit indskud tilbage.

  Men husk også, at udstyret og kvaliteten af malingen ikke kan gøre det alene – udførsel, håndelag og erfaring har i høj grad også betydning for resultatet. Har du for eksempel aldrig haft en malerpensel mellem hænderne før, skal du ikke nødvendigvis regne med et prangende resultat.

  Står du selv for maling af lejlighed ved fraflytning, kan prisen altså snildt blive højere, end hvis du havde valgt en professionel. Derfor kan det ofte betale sig at overlade arbejdet til en professionel maler som MG Maleren – både af økonomiske og tidsmæssige årsager.

  Maling af lejlighed ved fraflytning pris

  MG MALEREN MALER DIN LEJLIGHED – HVAD KOSTER MALING AF LEJLIGHED?

  Vil du være sikker på, at din lejlighed bliver malet grundigt og til tiden? Så overlad ansvaret til MG Maleren. Som kunde hos er du altid sikret en grundig udførsel – til den aftalte tid og pris.

  Dermed behøver du hverken at frygte for sjusk eller kedelige økonomiske overraskelser, når vi står for maling af din lejlighed.

  Vi kan blandt andet tilbyde følgende indenfor maling af lejligheder:

  • Maling af vægge
  • Maling af lofter
  • Maling af vinduesrammer
  • Maling af døre
  • Maling af køkkenskabe
  • Maling af karme og paneler

  Vi kan med andre ord sikre, at stort set hele dit lejlighed kommer til at fremstå så godt som ny – i hvert fald når det kommer til malerarbejdet.

  Men hvad koster maling af din lejlighed så? Det afhænger først og fremmest af størrelsen af lejligheden, ligesom typen af vægge og andre overflader og den ønskede maling også har indflydelse på prisen.

  Derfor vil det være en god idé at kontakte os, hvis du vil have et realistisk prisoverslag.

  KONTAKT OS FOR SPØRGSMÅL OM MALING AF LEJLIGHED VED FRAFLYTNING, PRIS OG ANDET

  Har du spørgsmål om maling af lejlighed ved fraflytning, pris på maling af din lejlighed eller noget helt tredje?

  Kontakt os på tlf. 23 98 38 35 eller via kontaktformularen allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på maling af flyttelejligheder.

maling af lejlighed ved fraflytning pris hos MG Maleren

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.