Maling af flyttelejligheder

MG Maleren tilbyder maling af flyttelejligheder – altid med øje for finish og finesse. Du er derfor sikret et kvalitetsbevidst stykke malerarbejde, når du overlader opgaven i hænderne på vores malere.

Kontakt os på 23 98 38 35 eller i kontaktformularen for et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed.

Dét skal du huske ved maling af flyttelejligheder

Som lejer er du forpligtet til at aflevere dit lejemål i samme stand ved fraflytning, som det fremstod ved indflytning. Det kan dog være nemmere sagt end gjort at leve op til det krav. Maling af flyttelejligheder kræver nemlig både udstyr, forberedelse og grundig udførsel.

Malerudstyr

Godt malerarbejder er først og fremmest tidskrævende og kræver måske mere udstyr, end du forestiller dig. For eksempel skal du investere i:

 • Grundrens
 • Spartelmasse og spartel
 • Arbejdslampe
 • Afdækningsplast eller afdækningspap
 • Malertape
 • Malerruller og pensler i god kvalitet
 • Maling i rette farve og glans
 • Trappestige til maling af lofter – eventuelt en teleskopstang

Det kan altså hurtigt blive et dyrt besøg i det lokale byggemarked at skulle male din lejlighed

Forberedelse inden malerarbejdet

Veludført malerarbejder afhænger i høj grad af forarbejdet. Du skal for eksempel dække kanter, karme og paneler af med malertape, ligesom du skal tildække eventuelle møbler og inventar, inden du kan give dig i kast med pensel og malerrulle. Faktisk er det ofte forberedelsen – og ikke selve malerarbejdet, der tager længst tid.

Maling af flyttelejligheder er kort fortalt en tidskrævende fornøjelse. Og tiden kan i forvejen være knap under en flytning, hvor huskelisten over gøremål ofte er lang.

Teknik og tålmodighed

Ikke mindst kræver det teknik og tålmodighed, hvis du vil undgå helligdage, løbere og smuttere under malerarbejdet. Så hvis du aldrig før har haft malerrulle og pensler mellem hænderne, risikerer du at skulle lave arbejdet om – eller at få nogle andre til at gøre det.

Maling af flyttelejligheder – det betaler sig med en professionel maler

Det er med andre ord både tidskrævende og dyrt at skulle male din lejlighed. Derfor kan du med fordel overlade ansvaret til en professionel maler som MG Maleren. Vi har nemlig både udstyr, teknik og erfaring til at klare arbejdet.

Dermed sparer du tid og besvær, ligesom du ikke mindst er sikret et resultat, som både du og din udlejer bliver tilfreds med. Det betaler sig at vælge en professionel maler.

maling af flyttelejligheder

Vi maler lejligheder for private og boligforeninger

MG Maleren ApS er et malerfirma med mange års brancheerfaring. Som kunde bliver du mødt af Henrik Møller, som har arbejdet som malermester siden 1986, og en dedikeret stab af faglærte og kvalitetsbevidste malere.

Sammen arbejder vi med ét mål for øje: At tilbyde dig malerarbejde, som du bliver tilfreds med – både nu og i fremtiden.

Vi kan blandt andet tilbyde dig følgende:

 • Maling ved fraflytning af lejebolig
 • Tapetsering
 • Behandling af gulve

Sagt med andre ord kan vi hjælpe dig med at få din lejlighed til at fremstå næsten som ny ved fraflytning. Vi maler lejligheder for både private og for boligforeninger – ingen opgaver er for små eller store.

Indhent et tilbud – hvad koster maling af lejlighed?

Så hvad koster maling af lejlighed hos MG Maleren?

Det korte svar er, at det afhænger af behov og størrelsen på lejligheden. Der vil for eksempel være en prismæssig forskel på, om du blot skal have malet væggene i en etværelses lejlighed, eller du skal have malet vægge, lofter, vinduesrammer, døre, karme, paneler og stuk i en seksværelses herskabslejlighed.

Du får dog altid et uforpligtende tilbud på forhånd, når du kontakter os med behov for maling af flyttelejligheder. Som kunde hos MG Maleren er der ingen overraskelser – hverken med hensyn til pris eller kvalitet.

Vil du høre mere om maling af lejlighed ved fraflytning, pris og dine fordele ved at samarbejde med MG Maleren? Så ring til os på 23 98 38 35, eller skriv til os i kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi maler lejligheder i København og resten af hovedstadsområdet og Nordsjælland. Du kan derfor roligt kontakt os om maling af flyttelejligheder – hvad end din lejlighed ligger i Hellerup, Herlev, Gentofte eller Glostrup.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

tilbud på maling af flyttelejligheder