Malermester København

Malermester København

Har du brug for en malermester i København til at hjælpe dig med enten maling af lejlighed, butik eller noget helt tredje?

MG-maleren står klar til at lægge filt, male, og selvfølgelig rydde op efter os, når vi er færdige. Du ikke behøver bekymre dig om andet, end at vælge farve og evt. motiv.

Giv et kald på tlf. 23 98 38 35, så får du fat i malermester i København. Du kan også sende en besked i kontaktformularen til højre, hvorefter kontakter vi dig så hurtigt vi kan.

Hvad kan en malermester fra MG-maleren gøre for dig?

Det er som oftest et større projekt når der skal males. Det kan hurtigt undervurderes hvor mange timer der skal lægges i projektet. At få en professionel til at gøre arbejdet, kan derfor være en god idé. Dermed er du også sikret godt håndværk, som holder.

Hvem er vi?
MG-maleren består af en række passionerede uddannede malermestre, som gør deres ypperste for, at dig og dine vægge får den bedste behandling.

Vi har mange års erfaring med al slags malerarbejde. Det giver os derfor den korrekte og nødvendige viden, der skal til for at skabe de bedste resultater.
For os er høj faglig kvalitet nemlig afgørende for at du som kunde, får den bedste oplevelse.

Høj kvalitet og god service går hånd i hånd
Derfor er du garanteret glade og servicemindede malermestre, som elsker deres job, og præsterer deres bedste for, at processen går glat, og ikke generer dig mere end nødvendigt.

malermester

Dét kan vi udføre for dig:

Giv os et kald på tlf.23 98 38 35, eller skriv en besked i kontaktformularen, så vender vi tilbage så hurtig som muligt.

Hvor kan vores malermester hjælpe dig?

Vi udfører arbejde i hele Storkøbenhavn, og rykker ud til alle slags opgaver. Det vil ikke være forkert at sige, at vi maler Storkøbenhavn, da vi strøget vores pensler lige fra Kokkedal til Køge, samt det centrale København, hvor vi blandt andet er i gang med et stort arbejde i DGI-Byen. Vi er derfor særligt fleksible og kører også gerne længere ud på sjælland, hvis behovet for det opstår.

Akut brug for en malermester?
Hvis dit behov for en malermester er mere akut, er du også mere end velkommen til at ringe. Vi ved nemlig, at situationer ikke altid tillader at vide, om man har brug for at få udført malerarbejde lang tid i forvejen. Giv os derfor et kald, og vi gør vores bedste for at finde en løsning til dig.

Vi guider dig 
Som uddannede malermestre består vores job også i at guide dig til at vælge den rigtige farve. Vi er malere der er eksperter når det kommer til farvesammensætninger. Vores mange år i branchen har lært os at mestre kunsten i at forstå dine visioner og ønsker.

Hvis du ikke ved, hvilken farve der skal pryde dine vægge, finder du her en guide til hvordan du finder farveinspiration i hverdagen.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud, eller bare har spørgsmål, er du mere end velkommen til, at give os et kald på tlf.23 98 38 35, eller skrive en besked i kontaktformularen. Så finder vi en løsning der passer til dig og dine behov.

…Vi udfører også malerarbejde til dig, der har brug for en → Maler Kastrup 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.