• Malermester København

  Har du brug for en malermester i København til at hjælpe dig med enten maling af lejlighed, butik eller noget helt tredje?

  MG-maleren står klar til at lægge filt, male, og selvfølgelig rydde op efter os, når vi er færdige. Du ikke behøver bekymre dig om andet, end at vælge farve og evt. motiv.

  Giv et kald på tlf. 23 98 38 35, så får du fat i malermester i København. Du kan også sende en besked i kontaktformularen til højre, hvorefter kontakter vi dig så hurtigt vi kan.

  Hvad kan en malermester fra MG-maleren gøre for dig?

  Det er som oftest et større projekt når der skal males. Det kan hurtigt undervurderes hvor mange timer der skal lægges i projektet. At få en professionel til at gøre arbejdet, kan derfor være en god idé. Dermed er du også sikret godt håndværk, som holder.

  Hvem er vi?
  MG-maleren består af en række passionerede uddannede malermestre, som gør deres ypperste for, at dig og dine vægge får den bedste behandling.

  Vi har mange års erfaring med al slags malerarbejde. Det giver os derfor den korrekte og nødvendige viden, der skal til for at skabe de bedste resultater.
  For os er høj faglig kvalitet nemlig afgørende for at du som kunde, får den bedste oplevelse.

  Høj kvalitet og god service går hånd i hånd
  Derfor er du garanteret glade og servicemindede malermestre, som elsker deres job, og præsterer deres bedste for, at processen går glat, og ikke generer dig mere end nødvendigt.

  MED HJÆLP FRA MG MALEREN FÅR DU:

  En indbydende butik

  Førstehåndsindtryk er vigtigt, når man som kunde træder ind i en butik. Derfor skal det heller ikke undervurderes, hvad en makeover eller renovering ville kunne gøre, for dig og din butik.

  En butik skal gerne fremstå indbydende og lækker, så kunden føler sig godt tilpas. Det vil ikke mindst være en fordel for kunden, men også for dig der hver dag tilbringer mange timer i samme lokaler.

  Fleksible aftaler der passer dig

  Vi ved, at du som butiksejer i forvejen har travlt med daglige gøremål, der fylder i din hverdag. Derfor tilbyder vi også at lave din renovering af butik, når det passer ind i dit skema.

  Det betyder, at vi står til rådighed i weekender, hvor din butik og økonomi godt kan holde til, at have midlertidigt lukket.

  Hvis du har åbent alle dage i ugen, og ikke har mulighed for at holde midlertidigt lukket, finder vi selvfølgelig en løsning, så din butik stadig kan komme til at se skinnende og ny ud, overfor dine kunder.

  Professionelle malere

  Hos os er du garanteret høj faglighed, når vi udfører vores arbejde. Vi har kun passionerede og uddannede malere ansat, hvilket er din garanti for et resultat, du stolt kan vise frem til dine kunder.

  Derudover, er det vigtigt for os, at humøret altid er højt, og kommunikationen god, så misforståelser undgås.

  Hvornår kan man have brug for en renovering?

  Det behøver ikke altid kun være grundet slid, at der er behov for en renovering af butik.

  Det kan også være, at du som ejer har lyst til at prøve noget nyt. Det kunne evt. være i form af nyt moderne tapet med grafisk design.

  Uanset hvad du har lyst til at få lavet, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske.

  Der er ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille til os.

  Hvis du er i tvivl eller har eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf. 23 98 38 35, så snakker vi om mulighederne for dig og din butik.

  Få gode råd til, hvordan du indretter din butik her.

  RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Hvis du har besluttet, at din butik skal have makeover, er du mere end velkommen til enten at ringe på tlf. 23 98 38 35, eller sende en mail i kontaktformularen. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.