• Professionel hjælp til tapetsering

  Tapetsering af vægge er et projekt, der både kræver tid og overvejelse. Gør du det selv, er der tilmed ingen garanti for, at resultatet bliver, som du havde forestillet dig. 

  Med professionel hjælp fra MG Maleren, kan du effektivt og fejlfrit få udført opsætning af tapet på dine vægge. Vi er alle uddannet, og sætter en stor ære i det håndarbejde, der ligger bag. Hos os er du garanteret et smukt resultat – hver gang.

  Vil du have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 23 98 38 35 eller efterlade en besked i kontaktformularen til højre →

  Hvorfor få tapetseret sine vægge?

  Tapet har genvundet sit indpas i de danske boligtrends – og med god grund. Der findes i dag et hav af forskellige mønstre, teksturer og farver, hvilket giver dig mulighed for at eksperimentere på livet løs.

  Tapet er med til at give kant og stil. Stuen bliver varm og hjemlig, børneværelset bliver levende og fantasifuldt og kontoret bliver livligt og inspirerende.

  Der er næsten ikke grænser for, hvad bare en enkelt tapetseret væg kan gøre for et rum. Efter mange år i branchen har vi stået for tapetsering af et utal af vægge og hele boliger. Du kan derfor trygt lade os om det håndværk, det kræver for et fejlfrit resultat.

  Vi kan også hjælpe dig med:

  Vil du have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 23 98 38 35 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

  Faglig rådgivning er med i prisen

  Vi giver gerne råd og vejledning angående farve-, mønster- og materialevalg. Hos os er den faglige rådgivning en naturlig del af processen mod sammen at finde den helt rigtige løsning på din maler- eller tapetseringsopgave. 
  Hos os er dine ønsker i centrum, og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Se evt. mere om malerarbejde til erhverv.

  Derfor skal du vælge MG Maleren til tapetsering

  • Passionerede malere
   MG maleren består af en række passionerede og kvalitetsbevidste malere. Vi elsker vores fag og sætter en stor dyd i det stykke arbejde, vi udfører.

  • Garanteret god service
   Hos os er malerfaget i lige så høj grad et servicefag. Vores medarbejdere er derfor altid servicemindede og går gerne langt for, at du er glad og tilfreds med både resultatet og din behandling.

  • Altid kvalitetssikret resultat
   Vores faglige stolthed skinner igennem uanset hvilken type opgave vi kommer ud til. Skal du have opsat tapet med mønstre, der skal passe sammen, kan du være sikker på, at vi ikke går før detaljerne er på plads.

  OPSÆTNING AF TAPET FRA VESTERBRO TIL DIG 

  Vi tager os af tapetopsætning uanset om du er privat kunde, butik eller børnehave.

  Vi kører ud fra Vesterbro og dækker Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Valby, Vanløse – ja hele Storkøbenhavn, og hvis opgaven er til det, kører vi også gerne længere ud på Sjælland.
  Ingen opgave er for lille – ingen opgave er for stor.

  MG Maleren – Faglig stolthed og kreativ motivation

  Tapetsering kræver faglig viden og erfaring

  Når først tapetklister er påført og tapetet er sat op, er der ingen vej tilbage. Derfor vil du takke dig selv i mange år fremover for at have valgt en erfaren, faglært malermester til opgaven.

  Hvem gider se på bobler, folder og overlap? Vi sørger for, at mønstre og striber matcher, og så gør vi det ordentligt første gang – hver gang.

  Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud på tapetsering af dine vægge

  Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 23 98 38 35 eller efterlade en besked i kontaktformularen øverst på siden til høje. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.