MG Mal udfører malerarbejde til nybyggerier for både erhvervsdrivende og private.

Vi sørger for, at de første lag maling, holder i mange år. Vores professionelle malere anvender kvalitetsmaling, der dækker væggene fra gulv til loft.

Maling af nybyggeri til erhverv

Vi udfører maling af nybyggeri til alle virksomheder, der har brug for at få lagt det første lag farver. Vi mener, at det er med til at skabe de rigtige rammer til en vellykket forretning. Vi tilbyder professionel vejledning, så I kan finde de helt rigtige farver til de forskellige kontorer, mødelokaler og opholdsrum, der er at finde i virksomheden.

Skulle I have ønsket om det, udfører vi også udendørsmaling, så jeres mure også får nyt liv med en ny farve. Vi anbefaler, at I får en inspektion af jeres vægge, så det kan vurderes, om der er behov for en facaderenovering, inden vi går i gang.

MG Mal står til rådighed med erfaren rådgivning om farver og materialer. Det er jer, der bestemmer; vi sørger blot for at præsentere jer for de bedste muligheder, så I bliver glade for det endelig resultatet.

Er du beslutningstager eller skal præsentere idéen, kan du få et kvalificeret og uforpligtende tilbud på malerarbejde ved at anvende kontaktformularen til højre. Her kan du yderligere få svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

 

Maling af bolig-nybyggeri

Vi har også stor erfaring med at male nybyggede huse for private - både indendørs og udendørs. MG Mal kan stille op med malere, hvis du står og skal have malet flere nybyggede huse i forbindelse med et byggeprojekt.

Skal alle væggene have samme farve, eller ønsker I, at de får hver deres farver og charme, udfører vi malerarbejdet med samme dedikation og præcision.

 

Maling til privat nybyggeri

Vi kan give de indvendige vægge nye farver, inden I flytter ind i jeres nye hjem. Sammen sørger vi for, at det virkelig føles som jeres nye hjem. Du kan også få malet huset udenfor, og give det den farve, I ønsker.

I kan evt. kombinere det med dekorationsmaling til børneværelset, der bringer smil og lys i øjnene hos børnene.

 

Vi maler de elementer i huset, I ønsker

Som professionelt malerfirma kan I bestille en maler til at få udført det malerarbejde, I har brug for. Uanset om du er privat eller kunde hos os, er vi klar til at male den nyopsatte bolig eller bygning i de farver, du ønsker.

 

Snak med en af vores malere

Vi kan hjælpe dig med maling i forbindelse med alle typer for nyopførelse. Ring til os på tlf. 23  98 38 35 eller send os en besked i formularen lige her ↓

Maling af vægge

  • Maling af vægge
  • Maling af loft
  • Maling af karme og paneler
  • Maling af vinduesrammer og døre
  • Maling af køkkenskabe, trapper, gelænder og meget mere.

Hvis du overvejer hjælp til malerarbejde, kan du læse mere om vores malermester her. 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.