• Maling af lejlighed

  Skal du flytte, og vil du slippe for besværet med at male lejligheden? Eller synes du bare, væggene trænger til en ny farve?

  Få et professionelt malerfirma i Storkøbenhavn til at male din lejlighed. MG Maleren kan hjælpe dig med grundig maling af både loft, vægge og karme til fornuftige priser.

  Har du spørgsmål om maling af lejlighed eller priser?

  Kontakt os med det samme ved at klikke her ← ved at ringe på 23 98 38 35 eller skrive i kontaktformularen → og lad os få en snak om lige netop dit malerprojekt.

  VI TILBYDER – MALING AF LEJLIGHED FRA GULV TIL LOFT

  Måske trænger dine vægge bare til en friskere farve. Måske skal hele lejligheden males fra ende til anden. Eller måske har du et helt særligt ønske til maling af lejligheden – for eksempel en flot dekoration, der kan gøre dit hjem unikt og udtryksfuldt.

  Uanset hvad du har i tankerne, kan du altid få opfyldt dine ønsker hos MG Maleren. Vi tilbyder en bred vifte af maleropgaver – lige fra de almindelige til de lidt mere usædvanlige.

  Vi kan blandt andet tilbyde følgende:

  • Maling af vægge
  • Maling af loft
  • Maling af karme og paneler
  • Maling af vinduesrammer og døre
  • Maling af køkkenskabe, trapper, gelænder og meget mere
  • Dekorationsmaling

  Der er kort sagt ikke den maleropgave, vi ikke kan klare indenfor maling af lejlighed. Du får altså samlet alle dine behov for professionelt malerarbejde hos én og samme maler, når du kontakter MG Maleren. Det betyder, at du sparer både tid og besvær ved at vælge os som dine foretrukne maler.

  maling af lejlighed

  DÉT SKAL DU OVERVEJE VED MALING AF DIN LEJLIGHED

  Du har et væld af muligheder, når din lejlighed skal males. Vi hjælper dig til at træffe den bedste beslutning for dig. Inden vi går i gang, kan du dog overveje:

  • Skal dine lofter også have en omgang?
  • Er du til neutrale farver, eller skal vi finde på en ekstra kreativ løsning?
  • Hvis du har stuk, skal de så males?
  • Er du til mat maling eller højglans?
  • Skal der opsættes filt på dine vægge, så de bliver snorlige med en ensartet struktur?

  Lad os tage en snak om maling af din lejlighed på tlf. 23 98 38 35.

  GØR-DET-SELV ELLER FAGMAND? HUSKELISTE VED MALING AF LEJLIGHED

  Mange vælger selv at male deres lejlighed – ofte for at spare penge. Men inden du kaster dig ud i arbejdet med at male din lejlighed, er det en god idé at overveje, at et godt malerarbejde kræver både udstyr, forberedelse, overblik og omhyggelighed.

  Selvfølgelig kan du godt nøjes med at finde de halvtørre malerrester og de stive pensler frem fra lofts- eller kælderrummet. Men hvis du ønsker et resultat, du eller din udlejer bliver glad for både nu og på sigt, kan du med fordel overveje at investere i følgende udstyr:

  Udstyr til forberedelse af malerarbejdet

  • Arbejdslampe – for optimalt lys og et bedre resultat uden “helligdage”
  • Grundrens – til at rense overfladen, før du maler
  • Spartelmasse og spartel – så du kan spartle eventuelle huller og revner

  Udstyr til afdækning

  • Afdækningsplast – så du kan skåne dine møbler
  • Afdækningspap – til at beskytte gulvet
  • Malertape – til at dække af og opnå knivskarpe kanter

  Udstyr til selve malerarbejdet

  • Malerrulle og rullespand – for et mere effektivt og jævnt resultat
  • Pensler – så du kan komme ind i hjørner og male ved karme, hvor malerrullen ikke kan komme til
  • Træmaling – hvis du også skal male døre og karme
  • Trappestige eller teleskopskaft – til maling af loft og andre overflader, der er svære at nå

  Desuden er det vigtigt, at du vælger den rigtige maling – maling er nemlig ikke bare maling. Ikke mindst kræver det forarbejde og omhu at male vægge og lofter – for ikke at tale om dørkarme, hjørner, fodlister og paneler.

  Besøget i den lokale farvehandler eller i byggemarkedet kan altså hurtigt blive en halvdyr fornøjelse, hvis du da ikke allerede er den lykkelige ejer af et større lager af malerudstyr.

  Og medmindre du er en passioneret amatørmaler eller gør-det-selv-mand, kan du nemt miste modet i et malerprojekt – især hvis du skal male i forbindelse med en flytning, hvor armene nok allerede er lidt længere og tungere end normalt.

  Derfor kan det også godt betale sig at overlade maling af lejligheden til en professionel maler som MG Maleren. Så behøver du hverken at tænke på at skulle investere i udstyr eller bekymre dig om trætte og tunge arme, ligesom du selvfølgelig er sikret et flot resultat.

  DÉT FÅR DU, NÅR VI MALER DIN LEJLIGHED

  Rådgivning og sparring
  Vi rådgiver og sparrer med dig om alt fra farver til materialer. På den måde er du sikret, at du rent faktisk får det resultat, du har i tankerne.

  Erfarne malere med kreative pensler
  Vi har mange års erfaring med maling af lejligheder i alle størrelser. Vi har også speciale indenfor tapetsering, dekorationsmaling og nybyggeri – og rådgiver dig med glæde også om det.

  Vi vejleder også gerne med valg af farver, hvis du ønsker andet end hvid på dine vægge. Du kan lære om farvernes betydning her. Vi hjælper dig med at specificere den rette farvenuance ud fra dine ønsker.

  Maling i hele Storkøbenhavn og på Sjælland
  Vi har base i Kastrup og kører ud til alle steder i Storkøbenhavn og de fleste andre steder på Sjælland. Dermed kan trygt vælge MG Maleren til at male din lejlighed – uanset hvor du bor, eller hvilke ønsker og krav du har til resultatet.

  MALING AF LEJLIGHED PRIS – HVAD KOSTER MALING AF LEJLIGHED?

  Hos MG Maleren får du maling af lejlighed til priser, der ikke gør ondt på pengepungen. Prisen på maling af en lejlighed varierer dog meget. Den afhænger blandt andet af faktorer som:

  • Hvilken type væg, du har
  • Hvilken type maling, du ønsker
  • Hvilke materialer, der ellers skal bruges til at male din lejlighed

  Hvis væggene er i ekstra dårlig stand, kan der også være tillægspriser. Det koster dog aldrig ekstra, at du har høje lofter eller skråvægge.

  Har du spørgsmål til maling af lejlighed pris? Indhent et personligt tilbud i kontaktformularen – så vender vi glædeligt tilbage til dig så hurtigt som muligt.

  KONTAKT EN AF VORES MALERE, OG FÅ ET TILBUD

  Har du brug for hjælp til maling af din lejlighed? Eller har du spørgsmål til maling af lejlighed ved fraflytning pris?

  Vores malere kan hjælpe dig ved både indflytning, fraflytning og istandsættelse af lejligheden. Vi sikrer, at både vægge, lofte, paneler og dørkarme bliver malet til perfektion – og du bliver tilfreds. Som kunde hos MG Maleren er din tilfredshed altid i centrum.

  Indhent et tilbud i vores kontaktformular, eller ring til os på 23 98 38 35, og lad os få en snak.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.