• Facaderenovering øger din boligs værdi

  Søger du et godt tilbud på en facaderenovering i Kastrup, Dragør, København eller andre steder på Sjælland, tilbyder vi hos MG Maleren facaderenovering af alle typer boliger og ejendomme.

  ​Vi er et erfarent og professionelt malerfirma, der siden 1986 har hjulpet private og erhvervskunder, med at genopfriske slidte og misligholdte facader. Da det første indtryk er vigtigt, kan du optimere din boligs udseende, og ikke mindst øge værdien med en effektiv og grundig facaderenovering. Du kan give huset en hel ny stil, hvis det er det du ønsker. Ikke desto mindre bliver nemmere at sælge, hvis du en dag står og skal af med det.

  Optimer dine boligforhold med en facaderenovering

  En krakeleret facade, kan være mere end skadelig for udseendet af boligen. Det kan også betyde et usundt hus, hvor der er revner i fugerne, og hvor varmen trækker ud.

  Oplever du, at dit gamle hus er medtaget, og har brug for en kyndig håndværker, der kan forvandle det fra skrot til slot. Her er en omhyggelig facaderenovering et tiltag, der kan gøre underværker for din bolig.

  Vi udfører alt fra rensning af facaden til reparation, reetablering og maling. Når din facade står færdig, vil den være robust og slidstærk over for vind og vejr i de næste 10-20 år.

  Få et godt tilbud og modtag professionel rådgivning

  Overvejer du en facaderenovering, men er du i tvivl om farvevalg og materialer, er vi her for at hjælpe dig. Hos os modtager du professionel rådgivning og sparring om, hvad der vil være den bedste løsning til dit hus eller firma. Vi giver en faglig vurdering på stedet, og derefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

  ​Ønsker du at optimere din bolig og øge værdien betragteligt, er renovering af facade lige det, der skal til. Det giver et nyt og friskt udseende, og det giver en mere sund og stærk facade, der kan holde i mange år.

  ​Tag en snak med os og få et godt tilbud. Ring på telefon 23 98 38 35.​

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.