• Søger du en dekorationsmaler?

  Hos MG Maleren har vi stor faglig stolthed og kreativ motivation. Vi udfører alt fra traditionelt malerarbejde til stemningsskabende, kreativt dekorationsarbejde.Vi er ikke bange for at tænke ud af boksen – I vores verden er det kun fantasien, der sætter grænser. I malerfaget er kreativiteten, udover grundighed og faglighed, afgørende, for du skal turde at være et legebarn og udnytte, at du kan lave alt med maling.

  Vi mestrer, som en af de få malervirksomheder, stadig alle kompetencer inden for dekorationsmaling. Vi udfører restaurering af eksisterende dekorationer såvel som nye værker, evt. i samarbejde med nogle af nutidens kunstnere. 

  Vi udfører alt inden for restaurerings- og dekorationsopgaver, bl.a

  • Vægdekorationer
  • Loftsdekorationer
  • Gavldekorationer og –udsmykninger
  • Dekoration og restaurering af kirkeinventar
  • Andre genstande (fx til forlystelser)

  Vi kan også opfriske dine vægge med maling, tapet eller renovere din facade. Hos os er dine ønsker i centrum, og vi er ikke tilfredse før du er tilfreds.

  Kontakt os for at høre mere

  Ring på 23 98 38 35, og få et uforpligtende tilbud på din dekorationsopgave.

  Vi er altid villige til at give dig råd og vejledning angående metode-, farve- og materialevalg. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris. Se evt. mere om maler til erhverv

  Vi tager os af alle typer af dekorations- og maleropgaver fra Vesterbro og ud til hele Storkøbenhavn. Hvis opgaven er til det, kører vi også gerne længere ud på Sjælland.

  Ingen opgave er for simpel – ingen opgave er for kompliceret.

  MG Maleren – Faglig stolthed og kreativ motivation

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.