• Maler til erhverv – maling af kontorer, boligforeninger og institutioner

  Søger du en grundig maler til erhverv?

  I så fald kan du trygt lade MG Malerens professionelle malere male din virksomhed eller institution. Vi tilbyder maling af alt fra kontorer, boligforeninger og lagerbygninger til butikker og børnehaver – og uanset opgavens type og omfang er du og din virksomhed altid sikret et flot og grundigt resultat.

  Kontakt os på 23 98 38 35, hm@mgmal.dk eller i kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud – hvad end du har brug for maling af kontor, renovering af butik eller en helt tredje maleropgave for erhverv.

  Maler til erhverv med over 30 års erfaring

  MG Maleren ApS er et malerfirma, som udfører malerarbejde for både erhverv og private i Storkøbenhavn og omegn. I firmaet bliver du mødt af Henrik Møller, som har arbejdet som malermester siden 1986, og som altså kan skrive over 30 års brancheerfaring på CV’et.

  Sammen med sin stab af faglærte og erfarne malere kan Henrik tilbyde dig og din virksomhed en bred palette af opgaver inden for malerfaget – altid med kniv skarpt øje for detaljen og din tilfredshed i centrum.

  På den måde er du og din virksomhed sikret et visuelt udtryk i jeres fysiske rammer, der matcher jeres professionelle identitet.

  Vi klarer alt i malerarbejde for erhverv – herunder:​

  Du bestemmer. Vi kan også opfriske dine vægge med tapet eller dine gulve med holdbar, rengøringsvenlig maling. Hos os er dine ønsker i centrum, og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Ganske enkelt fordi vi vil være din foretrukne maler til erhverv.

  Maling af kontor – skab det optimale arbejdsmiljø

  Du og dine kollegaer bruger mange timer dagligt på kontoret. Netop derfor er det vigtigt, at de fysiske omgivelser kan inspirere til både ro, innovation, energi og lyse idéer. Og her spiller lysforholdene en stor rolle.

  Ifølge Arbejdstilsynet afhænger gode lysforhold på et kontor dog ikke kun af naturligt dagslys og kunstig belysning – men også af malingen på vægge og lofter. En velvalgt maling til kontoret er med andre ord en vigtig faktor for din og dine kollegers trivsel på arbejdspladsen.

  Hos MG Maleren hjælper vi gerne med rådgivning om valg af en maling til kontoret, der reflekterer lyset på en måde, der er hensigtsmæssigt for trivslen blandt medarbejderne. Og vi står selvfølgelig også for selve malerarbejdet.

  Kontakt os for et tilbud på maling af kontor, og lad os hjælpe med at skabe et optimalt arbejdsmiljø i jeres kontorlokaler.

  maling kontor

  Maling af boligforening

  Administrerer du en boligforening, eller sidder du i bestyrelsen i en ejer- eller andelsforening – og trænger jeres bygninger til fornyelse? Så kan vi også hjælpe.

  Vi kan for eksempel tilbyde følgende inden for renovering og maling af boligforening:

  Der er kort sagt ikke den maleropgave, vi ikke kan klare for din boligforening. For os gør det ingen forskel, om du kontakter os på vegne af et stort boligselskab med flere afdelinger eller en lille andelsforening.

  Du er altid sikret en høj kvalitet, når du vælger MG Maleren til at stå for maling af boligforening.

  Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud

  Skal MG Maleren være din maler til erhverv? Kontakt os på 23 98 38 35, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

  Malermester Henrik Møller og hans 12 medarbejdere giver gerne gode, faglige råd og vejledning om metode samt farve- og materialevalg. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris.

  Vi tager os af alle typer af maleropgaver – fra Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Østerbro, Amager og ud til hele Storkøbenhavn. Og hvis opgaven er til det, kører vi også længere ud på Sjælland.

  Det er ligegyldigt for os, om det er oppe eller nede, inde eller ude – vores kompetente medarbejdere klarer både store og små, simple og komplicerede opgaver. Så kan du og dine kollegaer bruge tiden på det, I nu er bedst til.

   

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.